خانم دکترشهین دخت مولاوردی، معاون رئیس جمهور در امور زنان پس از بازدید از بخش حوزوی بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه درتهران، با بیان این مطلب افزود: حوزه های علمیه دربهره مندی ازتکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، پیشرفت های بسیارخوبی داشته اند که امیدواریم بیش ازگذشته موفقیت های روزافزون به دست آورند.
وی ادامه داد: حوزه و به ویژه نهاد مرجعیت درفقه شیعه ازجایگاه بسیار رفیع و بلندی برخوردار است و دراین بین سهم حوزه های علمیه و حوزویان درنهادینه کردن ارزش های دینی و فرهنگ قرآنی در جامعه و بین اقشارمختلف مردم به خصوص جوانان سهمی قابل توجه و حائزاهمیت بسیاراست.
*تلاش برای بازگشت به فرهنگ اصیل
دکترمولاوردی با اشاره به برنامه های دولت درعرصه های فرهنگی جامعه گفت: بازگشت به فرهنگ اصیل اسلامی ازطریق توسعه امنیت و خلاقیت و تلاش دراین جهت که محور فعالیت ها و رویکردهای فرهنگی از فعالیت محوری به سمت اثربخشی سوق داده شوند ازجمله برنامه های دولت برای ارتقای فرهنگی جامعه است.
وی تصریح کرد: دولت نقش مهمی برای مشارکت مردم و نهادهای مدنی درتصمیم گیری ها و فعالیت های فرهنگی قائل است و درحال انجام برنامه ریزی های مدون دراین رابطه است لذا تغییر نگرش های دینی جامعه ازظاهربه معنا، ازباید به باور و از تبلیغ به تعمیق برای ما بسیار مهم است.
*بهترین معماران جامعه
دکترمولاوردی زنان را بهترین معماران فرهنگی جامعه و به ویژه درمحیط خانواده توصیف کرد و افزود: زنان به عنوان آموزگاران، مربیان و معماران خانواده محسوب شده و نقشی بی بدیل و تاثیرگذار درآموزش، تربیت دینی و قرآنی فرزندان دارند چراکه کودکان در7 سال اول عمرخود و در زمان تکوین و شکل دهی شخصیتی شان درکنار مادر بوده و آموزش های مادران در آینده و تربیت دینی و اخلاقی آن ها بسیار موثر است.
*تقدیر از مراجع تقلید
معاون رئیس جمهور در امور زنان درپایان با تقدیر ازحضور دفاتر مراجع عظام تقلید درنمایشگاه امسال قرآن کریم اظهار داشت: حضوردفاترو نمایندگان آیات و مراجع عظام تقلید دراین نمایشگاه فرصت بسیار مغتنمی برای بازدید کنندگان بوده و درنزدیکی و ارتباط بیشتر مردم با مراجع و طرح بسیاری مباحث و شبهات احتمالی تاثیری بسزا دارد، چون مراجع بزرگوار ما مهمترین پایگاه های اجتماعی برای حل مشکلات مردم هستند.
313/34